Učitavam...

REGIONALNI RESURSNI CENTAR

XIII Međunarodni sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva "INOCOOP 2012" od 30.08. - 01.09. 2012. godine u Zrenjaninu

25.07.2012. 11:01:37

Od 30.08. do 01.09.2012. godine u Zrenjaninu se održava XIII Međunarodni sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva "INOCOOP 2012".

Sajam "INOCOOP" je jedinstvena prilika da se na području Srednjebanatskog regiona izvrši kvalitetna prezentacija i promocija proizvoda i usluga i u relativno kratkom vremenu ostvare pozitivni kontakti sa većim brojem potencijalnih klijenata u cilju uspostavljanja dalje uspješne poslovne saradnje.

Na dosadašnjih dvanaest sajmova učestvovalo je preko 1850 izlagača iz zemlje i inostranstva, što ovoj manifestaciji daje i internacionalni karakter. Učešće stranih izlagača i internacionalizacija sajma "INOCOOP" prilika je za sve izlagače sa domaćeg tržišta, ali i za lokalnu sredinu, da otvore šansu ka novim investicijama kojima će se unaprijediti privredni sadržaji, otvoriti eventualno nova radna mesta, razmijeniti znanja i iskustva i steći uslovi za prevazilaženje nadolazećeg drugog talasa ekonomske krize.

Kao i svih prethodnih dvanaest i ovaj XIII sajam "INOCOOP 2012" će se održati u sportskoj hali MEDISON u vrijeme održavanja tradicionalne manifestacije DANI PIVA, odnosno od 30. avgusta do 1.septembra 2012.godine.

U cilju što efikasnijeg promovisanja i prezentovanja članica pred stranim i domaćim partnerima, Privredna komora RS poziva članove da svoje propagandne materijale i izložbene uzorke dostave u Komoru i to najkasnije do 17.08.2012. godine. Materijali će biti prezentovani na štandu Privredne komore Republike Srpske i Područne privredne komore Banja Luka.

Potvrde o učešću dostaviti Gordani Bunić na telefon/faks 051 215 498 ili e-mail gordanab@bl.komorars.ba.