Učitavam...

REGIONALNI RESURSNI CENTAR

Poziv na ceremoniju dodjele nagrada

13.06.2012. 04:25:32

Postovani/na,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da prisustvujete ceremoniji dodjele nagrada/priznanja koje će se dodijeliti opcinama za najbolje prakse u promociji i razvoju zajednićkog partnerskog rada lokalne uprave i nevladinih organizacija, odnosno dosljednoj primjeni „Sporazuma između općinskog naćelnika, općinskog vijeća i udruženja i fondacija“/„Sporazuma između opštinskog naćelnika, skupštine opštine i udruženja i fondacija“, kao i istaknutim pojedincima iz NVO sektora i lokalne uprave koji su prepoznati po svom angažmanu na promociji i zagovaranju medjusektorskog dijaloga i saradnje zasnovanih na osnovnim vrijednostima i principima iz Sporazuma i njegovoj prakticnoj primjeni u praksi.

Ceremonija dodjele nagrada ce se odrzati u Sarajevu 13.06.2012.godine, od 12:00h do 15:00h u Centru Skenderija (Dom mladih), Terezija bb

Zeleci Vam mnogo uspjeha Vasem buducem radu I nadamo se da se u sto vecem broju vidimo na ceremoniji dodjele nagrada.

Molimo Vas da potvrdite Vaš dolazak, najkasnije do 11.06.2012. putem telefona br: 033 611 798 ili e-maila: prijava@cpcd.ba

Koordinacioni odbor ne snosi putne troskove ucesnika.

S postovanjem,

Sekreterijat Mreže "Sporazum plus"

Kalesijska 14
71 000 Sarajevo