četvrtak, 4. juli 2019.

ReLOaD projekat: Javni poziv organizacijama civilnog društva/nevladinim organizacijama – Općina Travnik

Regionalni projekat kojeg finansira Europska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u šest zemalja/teritorija Zapadnog Balkana

OPĆINA TRAVNIK U PARTNERSTVU SA RAZVOJNIM PROGRAMOM UJEDINJENIH NACIJA RASPISUJE:

JAVNI POZIV ORGANIZACIJAMA CIVILNOG DRUŠTVA/NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA ZA PREDAJU PRIJEDLOGA PROJEKATA U SKLOPU PROJEKTA REGIONALNI PROGRAM LOKALNE DEMOKRATIJE NA ZAPADNOM BALKANU (ReLOaD)

ReLOaD je regionalni projekat kojeg finansira Europska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u šest zemalja/teritorija Zapadnog Balkana i to: Albanija, Republika Sjeverna Makedonija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Kosovo* i Srbija.

Općina Travnik i projekat ReLOaD pozivaju sve organizacije civilnog društva (OCD)/nevladine organizacije (NVO) iz Bosne i Hercegovine da dostave prijedloge projekata. Poziv je otvoren od 28. juna do 9. avgusta 2019. godine.

Dokumentacija za prijavu na javni poziv za Općinu Travnik također se može preuzeti od 28. juna do 9. avgusta 2019. godine, slanjem zahtjeva sa nazivom zainteresovane organizacije na e-mail: registry.ba@undp.org ili semin.konjalic@opcinatravnik.com.ba  ili lično preuzimanjem na sljedećoj adresi: Općina Travnik,, Kancelarija br.35, Ulica Konatur bb, 72270, Travnik.

Dokumenti:
1. Projektni prijedlog