ponedjeljak, 10. april 2017.

Otvoren konkurs za VII Berzu preduzetničkih ideja

Studentski biznis centar UDG otvorio je konkurs za VII Berzu preduzetničkih ideja!

Berza preduzetničkih ideja je mjesto gdje se susrijeću ponuda i tražnja.
Na strani “ponude” se mogu naći vaše biznis ideje, koje mogu licitirati kompanije i institucije kao predstavnici “potražnje”. U zavisnosti od kvaliteta ideje, koja predstavlja sinergiju vaše hrabrosti i kreativnosti, najboljih 11 ideja će imati priliku da se predstavi pred stranom “potražnje”- na dan Evrope – 09. Maja 2017. godine.

Tradicionalno, nakon prezentacija slijedi kotacija. Najboljih 30 ideja će biti predstavljeno u sedmom izdanju knjige “Knjiga ideja”. Poruka koju knjiga nosi jeste da teret uspjeha ne snose samo najboljih 11 ideja, već i sve ostale kvalitetne ideje u koje će predstavnici “tražnje” moći da ulažu iako toga dana neće biti prezentovane.

UDG, kao inicijator takmičenja baziranih na pravilima fer, tržišne utakmice upravo i u ovom slučaju otvara konkurs za sve srednjoškolce i studente iz Evrope!

Na konkurs se možete prijaviti do 27. Aprila 2017. godine i to ispunjavanjem aplikacije. Za članove Studentskog Biznis Centra (SBC) obezbijeđene su besplatne konsultacije u vezi prijava ideja.

Prijave za konsultacije možete poslati na sbc@udg.edu.me

Info: http://bit.ly/2ohiDD4