23. oktobar 2018

Javni poziv za jedinice lokalne samouprave u BiH

Podrška marginaliziranim grupama žena u razvoju biznisa – Poziv II

USAID-ov Program podrške marginaliziranim grupama (USAID/PPMG) poziva sve jedinice lokalne samouprave da pošalju prijavu na javni poziv za podršku u implementaciji komponente za Podršku marginaliziranim grupama žena u razvoju biznisa.

Oznaka poziva: 15.02.0-N2.3-11924

Naziv poziva: Podrška marginaliziranim grupama žena u razvoju biznisa – Poziv II

Rok za dostavljanje projektnih prijedloga: 22. 11. 2018. (poštanski pečat najkasnije s navedenim datumom).
Sva pitanja koja se tiču ovog javnog poziva dostavljaju se isključivo putem e-mail adrese:Javni poziv je otvoren svim jedinicama lokalne samouprave u Bosni i Hercegovini koje su u mogućnosti osigurati sredstva u jednakom iznosu koji traži od USAID/PPMG-a, s tim da je iznos vlastitog učešća, odnosno iznos koji traži od USAID/PPMG-a najmane 20.000 KM, a najviše 100.000 KM i primjeniti model podrške koji će biti razvijen u saradnji s USAID/PPMG-om.

Puni tekst Javnog poziva kao i svi potrebni obrasci dostupni su na http://ppmg.ba/ba/grantovi/otvoreni-pozivi.

Od zainteresiranih jedinica lokalne samouprave se traži da prijavu na Javni poziv najkasnije do 22.11.2018. pošalju ili dostave lično na adresu:

• USAID/PPMG, Ul. 4. viteške brigade 34-36, 71210 Ilidža (na koverti navesti: 15.02.0-N2.3-11924 Prijava na javni poziv – Ne otvarati prije zvaničnog otvaranja prijava).

Prijave koji ne budu dostavljene na navedeni način neće biti uzete u razmatranje.

Preuzeto sa: www.ppmg.ba