2. novembar 2018

Tuzlanski.ba: Poziv za novinare saradnike

Portal Tuzlanski.ba vam nudi šansu da postanete dio mladog, kreativnog i uspješnog tima, i učestvujete u kreiranju vijesti koje svakodnevno prezentujuju svojim čitaocima.

Ukoliko ste u toku sa dnevnim aktuelnostima, redovno pratite šta se dešava u različitim oblastima društva oko vas, samoncijativni ste i kreativni, reagujete brzo, onda je ovo idealna prilika da se prijavite.

Tuzlanski.ba je internet medij koji je više od šest godina najposjećeniji u TK, redovno informiše ljude različitih generacija, kroz mnogobrojne rubrike gdje svaka informacija pronađe svoj put do čitaoca.

Kao dio tima, bićete u prilici da pratite najaktuelnije događaje iz različitih oblasti, da sami kreirate tekstove i na najbolji način se usavršavate. Upoznat ćete se sa načinom rada, na kojem počiva budućnost komunikacije u kojem su društvene mreže i mediji povezani u jedno, te usvojiti brojna znanja iz ostalih segmenata funkcionisanja on-line medija.

Ukoliko ste zainteresovani i već posjedujete iskustvo rada u medijima:

– Pošaljite vaš CV na mail posao@tuzlanski.ba

– Pošaljite dva prijedloga/teme autorskih tekstova/priča koje bi obradili ukoliko bi bili angažirani

Konkurs ostaje otvoren do 10. novembra 2018. godine.

Preuzeto sa: www.tuzlanski.ba