petak, 15. mart 2019.

Samit ženskog liderskog preduzetništva za jugoistočnu Evropu 2019


Regionalna asocijacija poduzetnica “Poslovna žena“ u saradnji sa Vanjskotrgovinskom/ Spoljnotrgovinskom komorom  Bosne i Hercegovine, a uz podršku Kantona Sarajeva, Grada Sarajeva i Turističke zajednice Kantona Sarajeva organizuje „Samit ženskog liderskog preduzetništva  za jugoistočnu Evropu 2019“. U okviru samita će se održati i b2b susreti bosanskohercegovačkih firmi i firmi iz zemalja regiona, koji će biti organizavani od strane Evropske preduzetničke mreže.

Samit će se održati u petak  05. aprila 2019. godine, u Hotelu Holiday, Zmaja od Bosne 4 ,  Sarajevo  sa početkom  registracije u 8:45 časova. 

 Poslovni susreti u okviru Samita  ženskog liderskog preduzetništva za jugoistočnu Evropu 2019“ je  prvi događaj ove vrste koji će okupiti najeminentnije govornike i govornice iz politike, biznisa, akademijske zajednice i NGO sektora sa ciljem promovisanja ženskog liderstva u svim segmentima društva. Osnovni cilj samita je utemeljenje centralnog događaja SEE regije, koji će poslužiti kao platforma onih društvenih promjena čiji je  cilj unaprijeđenje položaja žene u društvu. 

Programom je predviđeno održavanje  panel diskusija  sa  posebnim osvrtom na izazove ženskog liderstva  u biznisu,  ulozi  žena u javnom upravljanju,   kao  i razmjena   iskustava iz  zemljama regiona o budućnosti obrazovanja.


U organizaciji  Evropske preduzetničke mreže, održaće se poslovni susreti svih registrovanih učesnika. 

U fokusu su sljedeći sektori privrede:

  • Poljoprivreda i prehrambeni sektor

  • Metalo-prerađivački sektor

  • Sektor turizma

  • Građevinski sektor 

  • Drvni sektor

  • IT  sektor , Obnovlјivi izvori energije, itd.

Organizatori konferencije pozivaju vas da učestvujete na konferenciji i B2B susretima  u Sarajevu, gdje će preduzetnice imati mogućnost da se upoznaju sa potencijalnim poslovnim partnerima.

Učešće na poslovnim susretima je besplatno, a registracija učešća je obavezna.  

Krajni rok za registraciju je  28. mart 2019. godine

Rokovi:

–28.mart  2019. godine: Krajnji rok za prijavu (prijavite se i kreirajte svoj profil saradnje)

–01.april 2019.godine: Izaberite zanimljive profile i rezervišite B2B sastanke

–05.aprila 2019. godine: Poslovni susreti  pod nazivom : „Samit ženskog liderskog preduzetništva za jugoistočnu Evropu 2019“ .

Napomena: Nedolazak registrovanih učesnika na poslovne susrete, bez prethodnog otkazivanja do 28.03.2019. godine, naplaćuje se 100 EUR .

Rokovi:

28. mart 2019. godine: Krajnji rok za prijavu (prijavite se i kreirajte svoj profil saradnje)

01. april 2019. godine: Izaberite zanimljive profile i rezervišite B2B sastanke

05. aprila 2019. godine: Poslovni susreti u okviru Samita ženskog liderskog preduzetništva za jugoistočnu Evropu 2019 .

Napomena: Nedolazak registrovanih učesnika na poslovne susrete, bez prethodnog otkazivanja do 28.03.2019. godine, naplaćuje se 100 EUR .

Sve informacije o b2b susretima, uključujući registraciju, detaljan program i on-line dogovaranje sastanaka, dostupne su na zvaničnoj web stranici događaja: http://womenleadershipsummit.talkb2b.net 

Preuzeto sa: www.womenleadershipsummit.talkb2b.net