4. decembar 2018

GrowUP Business & Innovation Hub - svečana promocija

Dragi studenti, Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu vas poziva na svečanu promociju prvog univerzitetskog inkubatora „GrowUP“ Business & Innovation Hub, koje će se održati u srijedu, 05.12. u E-net sali (III sprat) sa početkom u 11h.

˝GrowUP˝ Business & Innovation Hub, poslovni inkubator Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu predstavlja unikatnu podršku studentima u razvijanju kompetencija, znanja i vještina koje su neophodne u savremenom poslovnom svijetu. Kroz aktivnosti inkubatora studentima se omogućava podrška u pokretanju vlastitog biznisa u različitim sektorima djelovanja uz mentorstvo vodećih regionalnih i međunarodnih eksperata.

Na Business & Innovation Hub-u će se obratiti dekanesa Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, prof. dr. Jasmina Selimović, menadžerica Dotforge akceleratora iz Mančestera, Velika Britanija, Helena Habdija, gospodin Armin Dinar direktor kompanije PwC i menadžerica GrowUp hub-a, doc.dr. Amila Pilav – Velić.

Preuzeto sa: www.facebook.com