četvrtak, 13. juni 2019.

Poziv za učesnike – Obuka za menadžere društvenih mreža – Bijeljina

PRONI Centar za omladinski razvoj objavljuje poziv za učesnike iz Bijeljine za Obuku menadžera društvenih mreža koja sadrži osam modula i koja će biti realizovana u Omladinskom klubu Bijeljina MZ Vuk Karadžić – Tombak u periodu od nekoliko mjeseci.

Cilj obuke „Menadžer društvenih mreža “ je da se učesnici/ce nauče komunikacijskim vještinama i načinima kako da efektivno iskoriste lične komunikacijske vještine u cilju samozapošljavanja i zapošljavanja u oblasti komunikacija na društvenim mrežama. Obuka ima za cilj upoznavanje polaznika sa osnovama profesionalane i međuljudske komunikacije kao osnove za individulani i timski rad te osnovama i zakonitostima korištenja društvenih mreža u cilju samopromocije i promocije preduzeća/organizacije. Kroz obuku polaznici će imati priliku da, kroz praktični i timski rad, angažuju stečena znanja koristeći mentorske resurse PRONI Centra.

Nakon završetka obuke polaznici/e stiču sledeće kompetencije i biti će u stanju da:

· Samostalno ili u timu izrade i/ili efektivno menadžiraju stranicu/profil na većini trenutno popularnih društvenih mreža i aplikacija (Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube)
· Svoje usluge predstave i „prodaju“ potencionalnim poslodavcima
· Samostalno ili u timu pokrenu vlastiti biznis u cilju samozapošljavanja
· Prilagode trenutnim zahtjevima tržišta i trendovima te da se efektivno nose sa konfliktima
· Izaberu najefikasnije vidove komunikacije sa javnostima u skladu sa poslovnim zadacima

Obuka će se sadržati iz 8 modula:
Modul I: ŽIVOTNE I DRUŠTVENE VJEŠTINE
Modul II: FACEBOOK I JA (UVOD U FACEBOOK i BIZNIS)
Modul III: DA, TO JE TVOJ POSAO
MODUL IV: FACEBOOK I BIZNIS
MODUL V: PREDUZETNIŠTVO
MODUL VI: TWITTER
MODUL VII: LINKEDIN
MODUL VIII: YouTube I SIGURNOST NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Polaznici će dobiti certifikat sa kojim će moći da rade u nekoj marketinškoj firmi, da pokrenu privatni biznis ili da rade privatno PR drugim firmama.

Prijaviti se možete putem linka.

Obuka će se održavati u naknadno dogovorenim terminima.