29. novembar 2018

Edukacija: SP ili DOO

Želite da pokrenete vlastiti biznis, a ne znate odakle da krenete? Niste sigurni da li registrovati firmu kao samostalni preduzetnik S.P. ili osnovati društvo sa ograničenom odgovornošću D.O.O.?

Centar za pravnu edukaciju nastavlja sa zanimljivim i korisnim edukacijama. Ovaj put želimo da vam pomognemo da odlučite šta je u konkretnom slučaju bolje za vas, S.P. ili D.O.O. Ovaj put želimo da vam pomognemo da odlučite šta je u konkretnom slučaju bolje za vas, S.P. ili D.O.O. Dođite na edukaciju i saznajte koji oblik privredne djelatnosti odabrati, koje su prednosti, a koje mane jednog i drugog, te kako teče proces od registracije preko poslovanja, pa do prestanka S.P. i D.O.O.

Edukaciju vodi: Filip Ignjatić, koordinator Centra za pravnu edukaciju.

Kada i gdje? Četvrtak 6. decembra sa početkom u 19 časova u prostorijama Centra za afirmaciju i razvoj u Banjoj Luci

Trajanje: 1 sat i 30 minuta

Prijave su otvorene do 5. decembra u 17 časova ili do popune kapaciteta.

Napomena: Na edukaciji se neće davati konkretni pravni savjeti, niti pružati pravna pomoć u konkretnim predmetima, već je ona isključivo edukativnog karaktera, temeljena na normativnim rješenjima i praksi.
Svoju prijavu možete da popunite na linku.

Preuzeto sa: www.facebok.com