Storytelling - kako ispričati priču na društvenim medijima

Ova praktična edukacija omogućava sticanje posebnih znanja koja će osigurati da vaša komunikacija sa sljedbenicima dovede do povećanog angažmana i online interakcije.

Datum: 29. 11. 2016

Vrijeme: 17:00

Cijena: 50 KM

CIjena uključuje PDV.
Ines Bulajić – nezavisna komunikacijska konsultantica za intergrirane marketinške kampanje, odnose s javnošću i digitalnu komunikaciju.
Melisa Tolja Mešić - ekspertica za digitalne komunikacije sa dugogodišnjim iskustvom u kreiranju strategija i sprovođenju online kampanja.

Pošaljite prijavu

Trening je namijenjen pravnim licima, te pojedincima iz vladinog, nevladinog i poslovnog sektora koji žele steći praktično znanje iz kreiranja sadržaja za online sferu. Učesnici će savladati tehnike i alate koji su im potrebni za efikasnu komunikaciju I izgradnju odnosa sa sljedbenicima na društvenim mrežama.

Praktični savjeti, vježbe i primjeri će pružiti poseban uvid u specifičan svijet online komuniciranja i društvenih mreža.

Trening se odvija u periodu 17:00h do 21:00h.

Mjesto održavanja: prostorije SMART Resursnog centra u ulici Gradačačka bb, Sarajevo (odmah pored Malezijskog mosta).

PROGRAM RADA

Storytelling u društvenim medijima

Trendovi u društvenim medijima

Kreiranje digitalne strategije