Besplatan konverzacijski kurs engleskog jezika


Unaprijedi svoje znanje engleskog jezika kroz interesantne razgovore sa mladima iz Amerike i Kanade

Datum: 07. 07. 2015

Vrijeme: 11:51

Cijena: Besplatna edukacija KM

Kurs je namijenjen osobama sa naprednijim nivoom znanja engleskog jezika koji dodatno žele usavršiti svoje govorne sposobnosti engleskog jezika, ali nemaju priliku to učiniti.

Želiš unaprijediti svoje vještine govora na engleskom jeziku? Želiš to uraditi kroz razgovor sa ljudima kojima je to maternji jezik ali nemaš priliku? Želio bi usavršiti jezik ali ti se ne plaćaju skupi kursevi? Ide ti se na ležerniji tip kursa, gdje nema ispita i napornih zadaća? Raspravlja ti se o važnim i aktuelnim svjetskim temama sa ljudima koji su jednako zainteresirani za njih kao i ti? Želio bi proširiti svoju mrežu poznanstava i istovremeno saznati više o načinu na koji se određene relevantne svjetske teme obrađuju u SAD-u i Kanadi?

Ukoliko je tvoj odgovor na neka od prethodnih pitanja „Da“, onda te pozivamo na konverzacijski kurs engleskog jezika koji će se odvijati u prostorijama Resursnog centra CPCD-a. Kurs će voditi volonteri CPCD-a koji su studenti u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi.

Kurs je potpuno usmjeren na usavršavanje komunikacijskih sposobnosti. Kurs neće zahtijevati pisanje zadaća, niti bilo kakav tip vrednovanja znanja. Prisustvovanje kursu je POTPUNO BESPLATNO!

Broj mjesta je ograničen prednost imaju ranije prispjele prijave.

Pozivamo sve zainteresirane da pošalju svoju prijavu putem OVOG LINKA.

DODATNE INFORMACIJE

Početak kursa je 7. juli,  a interaktivna nastava će se održavati dva puta sedmično (utorkom i četvrtkom) u trajanju od dva sata  (od 10:00 do 12:00) tokom čitavog mjeseca jula