Prezi prezentacije

Prezi je alat za izradu prezentacija koji pruža mnogo veće mogućnosti od sličnih alata koje ste do sada koristili za izradu vaših prezentacija. Međutim, malo je i komplikovaniji od drugih alata, pa će vam biti potrebna pomoć ili savjeti kako da napravite bolje Prezi prezentacije.

Datum: 27. 12. 2016

Vrijeme: 15:00

Cijena: 0 KM

Damir Zeković, dugogodišnji omladinski radnik, pro-trener vršnjačke edukacije i "mag" za društvene medije.

Pošaljite prijavu

Koliko ste puta gledali i radili dosadne prezetnacije? Šta ako vam kažemo da vas možemo naučiti kako da prezentaciju okrenete naopačke ili da možete ući u svako slovo i unutar njega imati novi slajd? Prezi.com je platforma koja nudi inovativan način prezentovanja koristeći različite postojeće template, te pruža mogućnost animiranog prezetovanja.

Na ovom 3-satnom modulu naučite koristiti Prezi platformu i sve prednosti koje ista nudi. Saznajte kako i na koji način se Prezi platforma uklapa u svaki oblik prezentovanja i zasto je pogodna za svaku priliku.

Radionica je namijenjena učenicima osnovnih i srednjih škola, koji će na kraju modula dobiti certifikat o pohađanju istog.

Mjesto održavanja: prostorije SMART Resursnog centra u ulici Gradačačka bb, Sarajevo (odmah pored Malezijskog mosta).

DODATNE INFORMACIJE

Učesnici će kroz interaktivnu nastavu učestvovati u izradi svoje prve prezentacije, a mogu donijeti i svoje laptope.