Prvi intervju za posao

Prvi razgovor za posao je potencijalno jako stresna situacija u kojoj smo se svi našli ili tek trebamo. Ipak, zapamtite, stres i nesigurost prilikom ovog događaja u vašem životu je moguće ukloniti ili maksimalno umanjiti adekvatnom pripremom! Ukoliko se pitate šta ta priprema podrazumjeva, prijavite se na besplatnu edukaciju SMART Resursnog centra i saznajte kako se najbolje možete suočiti sa ovom situacijom!

Datum: 21. 03. 2019

Vrijeme: 17:00

Cijena: Besplatna edukacija KM

Cilj edukacije je priprema za vaš prvi intervju za posao - oslobađanje stresa i nesigurnosti, rad na samopouzdanju i nove tehnike koje će vam omogućiti da budete u potpunosti zadovoljni utiskom koji ste ostavili na svog potencijalnog poslodavca.

Pošaljite prijavu

Ovaj trening je namijenjen osobama starijim od 18 godina koji žele unaprijediti svoj performans prilikom prvog razgovora za posao. Po završetku edukacije, učesnici i učesnice će imati saznanja o najefikasnijim načinima nošenja sa stresom te procesu izgradnje samopouzdanja kao vitalnog elementa za uspješan razgovor za posao. Analizom ponašanja, govora i govora tijela ovim treningom pomoći ćemo vam da otkrijete znakove vlastite nesigurnosti i nedostatka samopouzdanja.

Za prisustvo treningu nije potrebno prethodno znanje u ovoj oblasti, važno je da na vašoj strani postoji iskrena želja za radom na sebi.

Cilj: Priprema za vaš prvi intervju za posao - oslobađanje stresa i nesigurnosti, rad na samopouzdanju i nove tehnike koje će vam omogućiti da budete u potpunosti zadovoljni utiskom koji ste ostavili na svog potencijalnog poslodavca.

Metodologija: Trening je interaktivnog karaktera i bazira se na praktičnom usvajanju znanja, zbog čega će svaki učesnik/ica imati priliku vježbati vlastiti scenarij za posao.

O treneru: Elvedin Kahrović, diplomirani psiholog, edukant Geštalt psihoterapije i NLP praktičar koji se aktivno bavi psihološkim savjetovanjem, psihoterapijom pod supervizijom, psihoedukacijom, soft-skills treninzima kao i držanjem motivacijskih javnih govora.

DODATNE INFORMACIJE

Uvodni modul u trajanju od 3 sata (17,00 - 20,00)