Izgradnja samopouzdanja

Samopuzdanje je jedan od najtraženijih kvaliteta u svim privatnim i profesionalnim sferama života pojedinca/ke. Ono nam je potrebno kako bi se osjećali dobro u vlastitoj koži u različitim situacijama, ali i kako bi mogli osjećaj osnaženosti prenijeti na ljude oko nas! Upozajte sebe bolje i izgradite čvrste temelje svog samopouzdanja!

Datum: 19. 03. 2019

Vrijeme: 17:00

Cijena: Besplatna edukacija KM

Cilj edukacije je saznanje i primjena tehnika i metoda kojima će učesnici/ice započeti i nastaviti proces izgradnje samopouzdanja.

Pošaljite prijavu

Trening izgradnje samopouzdanja je namijenjen svima koji žele kreativnim metodama i tehnikama:

• upoznati sebe bolje i otkriti znakove sopstvene nesigurnosti;

• otkriti koja je stvarna slika o sebi;

• osvjestiti svoje skrivene želje i ambicije;

• pronaći nove načine motivisanja na akciju;

• naučiti pratiti svoje misli i emocije te promjeniti kognitivne i ustaljene šeme ponašanja

Za prisustvo treningu nije potrebno prethodno znanje u ovoj oblasti, važno je da na vašoj strani postoji iskrena želja za radom na sebi.

Učesnici i učesnice treninga će, dakle, po završetku edukacije moći prepoznati važnost samopouzdanja, a radom na sebi spoznati i slabosti kod vlastitog samopouzdanja, kao i koje su to odlike niskog samopouzdanje.

Cilj edukacije je saznanje i primjena tehnika i metoda kojima će učesnici/ice započeti i nastaviti sa izgradnjom samopouzdanja.

Metodologija: interkativan način rada tehnike Geštalt psihoterapije i Neurolingvističkog programiranja.

O treneru: Elvedin Kahrović, diplomirani psiholog, edukant Geštalt psihoterapije i NLP praktičar koji se aktivno bavi psihološkim savjetovanjem, psihoterapijom pod supervizijom, psihoedukacijom, soft-skills treninzima kao i držanjem motivacijskih javnih govora.

Dodatne informacije

Uvodni modul u trajanju od 3 sata (17,00 - 20,00)