Djeca i mladi


Znate li da više od 70% mladih u BiH nikada nije imalo edukaciju van redovnih nastavnih aktivnosti, a koja im je omogućila usavršavanje ili sticanje novih vještina i kompetencija? Šta danas traži tržište rada i zbog čega je važno imati dodatno obrazovanje i iskustvo pored školske diplome? Znate li da je budućnost u jačanju kompetencija mladih kako bi „stvorili“ sebi radna mjesta i/ili stekli poduzetnički duh?

SMART Resursni centar organizuje niz treninga i radionica za mlade ljude. Istražujući potrebe mladih, sve edukacije koje se nude u ovoj kategoriji su posebno osmišljene i prilagođene na način da mladi razvijaju svoje vještine i kompetencije u skladu sa tržištem rada.

Vrlo je važno naglastiti da su sve ove edukacije kreirane od strane stručnjaka, ali i mladih ljudi koji su se potrudili da ove edukacije budu inovativne i u skladu sa najnovijim trendovima, sve sa ciljem da mladi pohađaju najbolje edukacije i budu usmjereni ka razvijanju svojih interpersonalnih i profesionalnih vještina.

Povodom 20 godina našeg uspješnog rada, poklanjamo 20 besplatnih radionica u ovoj kategoriji, jer vjerujemo da najveći potencijal imaju upravo nove generacije. Sve trening radionice koje imaju znak plavog poklona su besplatne, i naš poklon na naš rođendan!

Svoja znanja i vještine možete dodatno unaprijediti na specijalističkim kratkoročnim edukacijama koje nudimo, ili direktno sa nama dogovoriti tip edukacije koja odgovara tačno vašim potrebama. Obratite nam se sa povjerenjem putem emaila smart.rc@cpcd.ba ili telefona 033 644 810.