utorak, 20. oktobar 2020.

Otvoreni postupak za dostavljanje ponuda: Konsultanti/ce za Eko škole

Rok za dostavu 6. novembra

CPCD implementira trogodišnji projekat pod nazivom „Misli o prirodi!“, kojim doprinosi povećanju  uticaja civilnog društva u zaštiti okoliša kroz umrežavanje organizacija civilnog društva, institucija, stručnih lica, medija i mladih za zajedničko, sinhronizirano i snažno djelovanje na lokalnom nivou. Dodatni značaj projekta predstavlja doprinos provođenju zahtjeva Evropske unije i međunarodnih sporazuma iz oblasti okoliša, klime i energije koje je Bosna i Hercegovina (BiH) ratificirala. Projekat je zasnovan na pet komponenti: zagovaranje, eko hubovi, eko škole, mladi i eko novinarstvo. Projekat finansira Vlada Švedske u iznosu od 3 miliona KM.

U okviru komponente Eko škole za aktivnosti: edukacija za škole, stručna podrška školama za kreiranje i implementaciju Certifikacijskog mehanizma Eko škola i certificiranje škola potrebna nam je stručna podrška konsultanata koji mogu odgovoriti zahtjevima poziva.

U okviru ove komponente projekat "Misli o prirodi!" vrši izbor dva para konsultanata/ica za pripremu i realizaciju 4 edukacije za škole, stručnu podršku školama tokom kreiranja i implementacije Certifikacijskog mehanizma Eko škola i certificiranja 36 škola.

Ispod se nalazi Otvoreni postupak da dostavljanje ponuda za izbor konsultanata/ica te formular za finansijsku ponudu.

Otvoreni postupak za dostavljanje ponuda br. SD 003 05/2020

Annex 1 - Finansijska ponuda